Ispisi stranicu Posalji stranicu mailom Sitemap
Traži

Završen 6.memorijal "Blažević-Velenik"

29.12.20156. memorijal Blažević - Velenik

Slovenski boćari i imenjaci, dvojica Gregora, Sever i Oprešnik, te hrvatske reprezentativke, sestre Carrolina i Virginia Bajrić iz Škole boćanja Čavle, pobjednici su šestog memorijalnog turnira u parovima "Eligio Blažević - Renato Velenik", što se u organizaciji Boćarskog kluba Istra Poreč u spomen na dvojicu velikana porečkog i istarskog boćanja, deset dana igrao u boćarskoj dvorani SRC Veli Jože.

Pobjednici porečkog memorijala - sestre Carrolina i Virginia Bajrić, te dva Gregora, Sever i Oprešnik
Pobjednici porečkog memorijala - sestre Carrolina i Virginia Bajrić, te dva Gregora, Sever i Oprešnik

 


Sever i Oprešnik su u finalu muškog turnira, na kojem su se natjecala 64 para, pred ispunjenim tribinama porečkog boćodroma, sa uvjerljivih 13:1 savladali izbornike reprezentacije Hrvatske Milana Celiju i Elvisa Barbara iz Funtane, dok su u susretu za 3. mjesto prošlogodišnji pobjednici i prvotimci Istre Poreč Nenad Tadić i Ivan Lukšić sa 13:4 bili bolji od jednog od aktualnih svjetskih prvaka, Slovenca Deajana Tonejca iz riječkog Vargona i Deana Klarića iz Podhuma KVIG.

Sestre Bajrić su u ženskom turniru, na kojem se natjecalo 16 parova, u klupskom finala ŠB-a Čavle sa 11:9 sa trona skinule dvostruke uzastopne pobjednice turnira, Teu Čančarević i Elonu Ćori, dok su u susretu za 3. mjesto slovenske reprezentativke Helena Ludvik i Denis Vidmar sa 13:1 savladale Dianu Baran i Snježanu Klanjac iz Labina.

Diana Baran i Snježana Klanjac
Diana Baran i Snježana Klanjac